Blogin tiedot

Tämän blogin tarkoitus on käsitellä japanilaista populaarikulttuuria analyyttisella otteella. Pääpaino on uusimmilla animeilla.

Blogin tunnuslause, ”we must go wider”, joka on viittaus erään artistin leveänaamaisiin hahmoihin ja erääseen unia käsittelevään leffaan. Kirjoittajan nimi on Kuvalaudan ajoilta peräisin, jolloin (t)rollasin nimellä Muuan Vahvin Jääkeiju⑨!WlRNf6rvag. Käytän tätä trippiä, jos blogistani ulistaan laudoilla. Jos joku blogiani linkkaa laudalle niin se en olen minä.Tämä nimi on viittaus erääseen animeseen ja erääseen Touhou-hahmoon. Se on lyhentynyt muotoon Muuan Vahvin tai pelkkä Vahvin.

Tämä ei ole aloittelijoille tai edes kasuaaleille katsojille suunnattu blogi. En selittele tai esittele mitään tarkemmin vaan analysoin. En myöskään selosta mitä kyseisessä animessa tapahtuu vaan oletus on, että kaikki ovat kyseisen sarjan katsoneet. Animea on siis syytä olla kohtuullinen määrä katsottuna, jos halajaa viittaukset ymmärtää ja saada kirjoituksista enemmän irti. Viittaukset muihin aihe-alueisiin kuten psykologiaan, talouteen, historiaan, kirjallisuuteen tai ihan vaan yleiseen maailmanmenoon koitan selittää.

Teksteissä viitataan usein lääketieteellisiin lähteisiin tai psykologian kirjallisuuteen. Nämä viittaukset ovat oikeita, päätelmät ovatkin sitten toinen juttu. Kirjoittajalla on vain psykologian peruskurssit suoritettu, muu on omaa harrasteneisuutta. Kehoitan suhtautumaan siis suurella varauksella, jos Google johdatti sinut tänne etsimään tietoa mielenterveyshäiriöistä.

Hahmoprofiili kuin erogessa ikään:

Yhteydenotot:

Sähköposti: muuan(at)vahvin(dotto)fi

Twitter: https://twitter.com/#!/MuuanVahvin

Tumblr: http://vahvin.tumblr.com/