Esittely

En yleensä blogaa, koska en ole liekehtivä faggotti, mutta Desucon tarjosi liian hyvää materiaalia, että jaksaisin vain laudalla ja irkissä huudella anonyymisti. Viittaan tällä Jinxin Waifu luentoon, jossa hän lähestyi animea sekä psykologiselta että filosofiselta kannalta. Esitys tietty asetti sellaiset raamit, että kovin syvälle ei menty. Esille kuitenkin tuli Freud-sensei ja animen terapeuttinen vaikutus. Mielestäni näitä kannattaa tutkia tarkemminkin. Tämä blogi tulee siis käsittelemään japanijuttuja ”syvälliseltä” kannalta, ja luultavasti hyödynnän surutta psykologiaa, filosofiaa, yhteiskuntapolitiikkaa, taloudellista ja muuta yleistietämystäni sekaisin tässä.

Aina kun lähdet markkinoille niin mieti mille segmentille ja miksi tuotteesi myisi paremmin kuin jo siellä olevat tuotteet. Ani.mu blogit ovat suurin osa jotain adfads joissa näkökulmat ovat rajoittuneita ”kliiniseen” analyysiin tai käsittelevät cosplayta eikä niissä huudella edes tarpeeksi meemuja. Itseasiassa sanottu Jinxin blogi on minkä jaksaa lukaista, muut käsittelevät aika laiskasti pyörivän kauden animeita tai saavat nauruja aikaan. Tavoitteena olisi siis löytää segmentti, joka tykkäisi pseudoälykkyydestä perseilyllä. Saatan kommentoida myös tuoreita animeita, mutta tästä en lupaa mitään.

En tiedä muistaako tai kiinnostaako edes ketään, mutta (t)rollasin aikoinaan Kuvalaudalla/Apokalaudalla nimellä Muuan Vahvin Jääkeiju⑨!WlRNf6rvag ja käytän tätä nimeä nyt myös blogaamisessa, koska en jaksa keksiä uutta. Enemmän kuitenkin olen anonyyminä postannut, ja vaikka lautojen hiljaiset tästä nyt ulisevat niin lasken itseni kuuluvaksi tähän porukkaan. Animeista katson aina kauden tuoreimmat lähinnä 4chanin paskamyrskyjen perusteella. Yllä kuvatusta huolimatta, skippasin lukiossa psykologian että filosofian, joten lukiotason settiä ei ole valitettavasti tulossa, vaan käsittelen aihetta harrastaneisuuden pohjalta. Ikää löytyy parin viikon päästä 24, jos sillä on jollekulle jotain väliä. Animesarjoja takana ainakin 300.

TL;DR Vahvin blogi.