Waifut ja yhteiskunta + Desuconista vielä

Sekä Jinx että Dysto katsoivat, että ihmisen perustarve on lisääntyä ja komerointi sotii tätä tarvetta vastaan. Eli mitä enemmän ihminen lisääntyy, sitä paremmin hänellä menee, jos luontoa ja Darwinia uskotaan. Itse näkisin, että jokainen ihminen ajaa vain omaa etuaan, ei suinkaan mitään lajin etua. Freud-sensei agrees, toisia auttamalla poistat vain omaa ahdistustasi. Rikkaiden syntyvyys (kehittyneissä maissa) on pienempi kuin köyhillä. Miksi? Rikkaat/korkeasti koulutetut eivät hanki lapsia, koska heidän ei tarvitse. Omaisuus turvaa heidän vanhuutensa ja lisäksi heillä on muutakin tekemistä elämässä. Köyhien sen sijaan pitää laittaa kaikki toivonsa lapsiin, jotta nämä turvaisivat heidän vanhuutensa päivät. Ja niitähän lapsia sitten tulee, koska riski pienentyy lapsimäärän kasvaessa. Toisin sanoen lisääntyminenhän on siten köyhien puuhaa.

Yeah, tell them cirnokone

Mistä sitten johtuu että komerossa on onnetonta? Kannattaa lukaista seuraava kirjoitus:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/K%C3%B6yhyyden+anatomia/1135267036743

Alfojen tärkein ominaisuus ei ole se, että he pääsevät lisääntymään vaan se, että he pääsevät ensimmäisenä syömään. Komerot eivät nyt aivan pohjalla(aika lähellä sitä kuitenkin) ole sosioekonomiassa, mutta keskeisintä lienee, että he ovat luultavasti astumassa sosioekonomiassa askeleita taaksepäin verrattuna vanhempiinsa, joka aiheuttaa tuota statusahdistusta. Komerossa voi olla siis kivaa, kunhan on vain tarpeeksi massia, että vanhuuden toimeentulo on turvattu ja tekemistä riittää. Ja sopiva määrä ihmisiä on alemmalla tasolla kuin itse.

Suomalainen yhteiskunta rakentuu hyvin pitkälti perinteisen avioliitoon varaan. Avoliittokin sai vasta viime aikoina vähän enemmän tukea lainsäädännön kannalta, mutta raahaa edelleen perässä uusperheiden kohdalla, joissa esimerkiksi perinnönjaosta saattaa muodostua todella oikeudenmukainen tilanne. Ja saivatko ne vieläkään nyt edes Räsästä kustettua siihen homoliittohommaan vai ei? Yhteiskunta ei myöskään suosi yksineläjiä vaan he ovat taloudellisesti heikommassa asemassa, sillä sosiaaliturvajärjestelmäämme ei ole rakennettu tältä kantilta. Tähän kun lisätään vielä yksinäisten korkeammat terveysriskit, ei waifun kanssa eläminen ole helppoa. Paitsi jos sulla on sitä massia, jolloin tuista ei tarvitse huolehtia ja terveysriskit kääntyvät laskuun. Mutta jos sitä rahaa on, silloin alat myös 3DPD-tytyjä kiinnostamaan, jolloin uskollisuus waifua kohtaan voi joutua koetukselle.  (Eikä tämä nyt ole naiset rahaa huoria afdsa kommentti vaan pikemminkin minusta on kummallista, että joku ei tavoittelisi parempaa elämää.)

Voidaan päätyä siis siihen, että onnellisesti waifun kanssa eläminen on erittäin vaikeaa.

Lähteet/lisälukemista:

http://www.soininvaara.fi/Kolumnit_Suomen_kuvalehti/kolumnit_SK_14_2001.html

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2011/06/06/nain-sinkku-haviaa-pelin/20117806/139

http://www.iltalehti.fi/terveys/200902189107683_tr.shtml

Extra:

Tämä http://hachidori.org/blog/?p=2873 (ja edeltävä) blogaus herätti ajatuksen, jonka kommentoin nyt tässä samoilla vauhdeilla. Tyttöjen ei kannata cossata mitään seksikästä. Toisilta tytöiltä tulee kateellista vittuilua. Tai mistä minä tiedän: herkät lukiolaistytöt, tyttöjen välinen ystävyys, minulla on aiheeseen liittyvää hentaimangaa jne. Pojat eivät taatusti uskalla tulla kommentoimaan seksikästä cossia paikan päällä, hyvä jos uskaltavat edes kuvata. Laudalla sitten huudellaan vihaisesti huorista kun vituttaa niin paljon se ettei ollut munaa conissa. Toisaalta jos menet jotain kehaisemaan, niin totta kai se on heruttelua tai muuten vaan helvetin outoa, mitä toi nörtti oikein kuvittelee itsestään. Tämäkin tietysti johtuu osin siitä, ettei heitä(tyttöjä) ole koskaan kehuttu, ainakaan selvin päin vilpittömin mielin. Hieno tilanne meillä tässä, joka ei hyödytä ketään. Noh, laudalla kommentit olivat ainakin mielestäni huomattavasti paljon positiivisempia kuin edeltävänä vuonna. Ja jotta en itse olisi tekopyhä, niin kehaistaan tässä muutamat (vaikka alfa as fuck, sain suuni auki myös conissa, mutta ei tätä voi liikaa harrastaa). Googlatkaa ite kuvat.

  • Madoka
  • Usada Hikari, Digi Charat
  • Poliisi-Panty
  • Ferris-Nyan
  • Marisa, jolla oli se Hakkero
  • Homura+Mami pariskunta taikapuvuissa/normivaatteissa