Kesä 2011 alku

Kommentit parin ekan jakson perusteella niistä sarjoista, joita seuraan tällä kaudella. Sarjat valitsen sen mukaan miten niitä on postattu 4chanin /a/ tai jatko-osat nyt osaan itsekin valita. Suomilaudoilla ei näköjään ole postattu tämän kauden sarjoista mitään.  En tiedä juurikaan animaatiostudioista, ohjaajista, käsikirjoittajista, artisteista ja ääninäyttelijät sitten tunnistan jos tunnistan. Eli katson ns. puhtaalta pöydältä ja ennakko-odotukset perustuvat muutamaan hassuun screenshottiin laudoilla. Pääsääntöisesti seuraan jakso kerrallaan lähetystahdissa, mutta voi olla että kauden loppupuolen maratoonaan jonkun sarjan, jos se ei ole tähän listalle jostain syystä päätynyt, vaikka olisi pitänyt.

Baka to Test to Shoukanjuu Ni!

OH GOD HIDEYOSHI FAPFAPFAP. Näyttäisi olevan sitä tuttua ja turvallista tavaraa, vaikka eka jakso oli kyllä aika kömpelö.

Blood-C

Henkilöt hyvä, toiminta hyvä.  Vähän pelottaa, että tuleeko siitä mysteeripojasta jotain kauheeta soopaa. Olen oikeastaan aina tykännyt CLAMPista, joten tämän sarjan katson mielelläni.

Kamisama Dolls

Kuulostaa paperilla tyhmältä, mutta ei-teini päähenkilö+loli+synkkä menneisyys kantanee tämän sarjan ja ensimmäisissä jaksoissa kaikki vaikutti olevan kunnossa. Tai en edes tiedä onko tuo päähenkilö tai muut hahmot nyt niin hyviä, mutta samastuminen on helpompaa kun hahmo lähellä omaa ikää.

Kami-sama no Memo-chou

Dropped. Päähenkilö+muut roskaa ja NEET-tyttö oli niin tylsä, ettei hänen takiaan viitsi tätä katsoa. Muutenkin tykkään enemmän tylyistä ja kovista viskikrapulaisista etsivistä.

Mawaru Penguindrum

Oli aika surullinen alku, mutta sitten menikin jännäksi. Let’s see how this plays out.

Harrastaisin hänen kanssaan selviytymisstrategiaa, jos ymmärrätte mitä tarkoitan

Ro-Kyu-Bu!

Aka lolipallo. Kävi jopa minulla mielessä että vittu mitä paskaa, jaksaako tätä. Uusi Slam Dunk tuskin on kyseessä ja hahmot tuntuivat ylilyödyiltä. Sitten tajusin että pinkkipään ääninäyttelijä on Kana Hanazawa, joka on tarpeeksi hyvä syy katsoa tätä.

The Idolm@ster

Sanokaa yksikin hyvä syy miksi EN katsoisi Idolm@steria?

Sacred Seven

Ihan viihdyttävä. Toivottavasti pysyy toimintakohtausten määrä hallussa eikä mennä angstin puolelle liikaa.

Usagi Drop

Mitä, oikeasti hyvää animea?

Yuru Yuri

Sitä aina pelkää uuden kauden alkaessa, että minkälainen WEEKLY DOSE tulee olemaan. Weekly dose näyttää erittäin hyvältä. Tarpeeksi erilainen viime kauden A-Channelista. Tyttöjen välinen ystävyys ;__; Lisäksi heilutat nyt manuaalisesti päätäsi YURUYURIYURUYURIYURUYURI kohdassa.

Everyone is so late ;__;

Tarkemmat analyysit sitten kauden loputtua.