Steins;Gate

Kauden kesä 2011 anime sarja. Hahmot olivat keskinkertaisia, enkä innostunut niistä kummemmin. Lisäksi sarjalla oli paha tapa oikein hieromalla ja hieromalla varmistaa, että onhan nyt kaikki tajunneet että Mayuri on surullinen isoäidin kuolemasta ja Kurisu-chan on tosi tsundere, mutta oikeesti tykkääkin meidän hullusta tiedemiehestä :3 Ainoa mikä vähän herätti kiinnostus oli Kurisun ja hänen isänsä suhde, mutta sekin jätettiin perustasolle.

Labratakki on tästä lähtien vitun moe~

Myöskään itse aikamatkailukikkailu juoni ei kovin oikeastaan kummoinen ollut ja sen vaikuttavuus olikin aika paljon kiinni ZOMG paljastuksista. Toisin sanoen en luultavasti katsoisi tätä sarjaa uudestaan. Miksi tämä oli sitten kauden anime? Meemihuutelu. MADDO SCIENTISTO oli helvetin hyvää settiä, Tutturuut ja ennen kaikkea että sarja opetti suomalaiset animekatsojat juomaan Dr. Pepperiä. Daru heittämässä pervoa läppää jaksoi hymyilyttä ja Kurisu oli tsun-tsun vaiheessa kiva, dere-dere vaihe menetteli. Ferris-nyankin oli kiva, mutta sarjan loppupuolen vakavuus ei vaan toiminut. Mutta ei sitä loppupäätä silti itkua vääntäen katsoen ja jakso 23 oli helvetin mahtava. 8/10 sarja, jonka meemihuutelu nostaa pakolliseksi katsovaksi, jos omaa yhtään ylpeyttä alan harrastajana.