Talvi 2013 Päätös

Hyvät

 • Chihayafuru 2
 • Jojo
 • Psycho-Pass

Keskinkertaiset

 • Maoyuu Maou Yuusha
 • Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
 • Amnesia
 • GJ-BU
 • Magi
 • Haganai NEXT

Parempia aikoja odottamassa

 • Minami-Ke Tadaima
 • Love Live! School Idol Project
 • Kotoura-san
 • Shin Sekai Yori
 • Vividred Operation

Dropped

 • Sakurasou
 • Little Busters
 • Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru
 • Senran Kagura
 • Sasami-san@Ganbaranai
JoJo on paras

JoJo on paras

Droppilistalle ja backlogiin päätyi monta sarjaa tällä kaudella. En pistäisi kokonaan huonon kauden piikkiin, itselläni kun oli pienoisia ajankäyttöongelmia. Senran Kagura-viihdemättö päätyi siis dropatuksi, samoin Sasami-san joka ei jaksanut alun jälkeen viihdyttää. Sakurasou oli todella tylsä, hidas ja kömpelösti ohjattu, miten en edes jaksoin puoliväliin. Ore no Kanojo to Osananajimi ei maistunut, kuten eivät ole muutkaan tämän genren sarjat viime aikoina. Little Busters -anime oli loppujen lopuksi niin huonoilla tuotantoarvoilla tehty, ettei sitäkään jaksannut.

Love Live! vaikutti kivalta, koska kivoi tyttöi, tanssii ja musaa, ja katsonen loppuun ensi tilassa. Kotoura-san jatkaa häröilyä, joten sekin on katsottava loppuun heti kun kerkeää. Minami-ke Tadaimakin pitäisi katsoa aikaisempien kausien vuoksi, mutta totta puhuen pari ensimmäistä jaksoa eivät vakuuttaneet, että tämä olisi yhtä hyvää menoa kuin ennenkin. Shin Sekai Yorista tuli useat suosittelut, joten sen maratoonaan myös kun tähtien asennot ovat sopivat.

Chihayafurun kakkoskausi ei petä. Alussa epäilin vähän uusien jäsenien toimivuutta, mutta hyviksi tyypeiksi hekin paljastuivat. Psycho-Passista kirjoittelinkin. Magin laittaisin hyviin, koska se on raikas shounenmättö naismangakalta, mutta animaation taso oli järkyttävää. Pitänee varmaan siirtyä jatkamaan mangalla.

Rika pelasti kakkoskauden

Rika pelasti kakkoskauden

Haganai NEXT oli melko keskinkertaista menoa, usein tylsääkin. Vitsit, jotka ensimäisellä kaudella toimivat, eivät nyt oikein maistuneet. Suurin ongelma oli, että suhteet eivät oikein edenneet tarpeeksi nopealla tahdilla. Koko ajan ilmassa leijuili lupausta, että jotain suurempaa tapahtuisi, mutta sitä saatiin odottaa viimeiseen jaksoon asti.

Maoyuu Maou Yuusha oli kiirehditty ja sekava. Harmi, taloudellista ja poliittista juonittelua olisi seurannut mieluusti sen rauhassa tehdyt 26 jaksoa. Sarja on silti kelvollista katsottavaa mielenkiintoisesta näkökulmastaan johtuen.

Paras poika, kuka kertoisi Kentolle mikä on oikea paine sormenpäihin tytön silittämiseen ;___;

Paras poika, kuka kertoisi Kentolle mikä on oikea paine sormenpäihin tytön silittämiseen ;___;

Amnesiasta tykkäsin todella paljon. Se vain jotenkin koukutti. Ihan sama vaikka päähenkilötyttö oli ihan pahvia ja pojat kliseisiä. Kauden paras OP.

Mondaiji-taichi ei lunastanut lupaustaan. Sarja oli Horizon-tasoa eli sekava johon mätetään mystiikkaa eri paikoista sekaisin, mutta ei lähellekään yhtä eeppinen. OP-biisi oli tosin todella hyvä. Eli siis sekava, mutta viihdyttävä sarja.

GJ-BU oli siitä mielenkiintoinen, että yleensä näissä 1club1guyxgirls sarjoissa päähenkilö on alfampi, mutta tässä päähenkilö oli täysvässykkä. Sarja olikin lähempänä 4girls1club-tyyliä, jossa seurataan tyttöjen joka päiväisiä sattumuksia pervon huumorin sijasta. Eli siis oikein sopiva sarja tälle kaudelle, jolla sai mukavuuskiintiöt täyteen.

1363277478399

Vividred Operation: HINIS KÄÄNNÄ