Kevät 2013 Alku

Katsomislistalla

 1. Hataraku Maou-sama!
 2. Hentai Ouji to Warawanai Neko
 3. Kakumeiki Valvrave
 4. Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai.
 5. Shingeki no Kyojin
 6. Suisei no Gargantia
 7. To Aru Kagaku no Railgun S
 8. Uta no Prince-sama Maji Love 2000%
 9. Yahari Ore No Seishun Love Come Wa Machigatteiru
 10. Yuyushiki
 11. Photo Kano
 12. Red Data Girl

Dropattu

 • Date A Live
 • Haiyore! Nyarko-san W
 • Karneval

Jatkavat

 • Chihayafuru

5e7e33eaad15302d0f4e35f2776f67cd484973db

Photo Kano – hanki kamera, muutu alfaksi. Tytöt eivät vain yksinkertaisesti pysty pidättelemään kamerahuoraushimojaan. Aika keskinkertainen haaremisarja muuten, mutta tämä idea kantaa ja tytötkin ovat ihan kivoja.

Red Data Girl ei suuria tunteita herättänyt, mutta vaikuttaa katsomiskelpoiselta.    

Yahari Ore no Seishun Love Come Wa Machigatteiru on kauden yllättäjä. Nimensä perusteella odotin huonoa ranobeparodiaa, mutta kyseessä on varsin älykäs ja oivaltava sarja lukioajoista ja ehkäpä elämästä noin yleensä. Päähenkilötytöstä on pakko tykätä, mutta droppaan sarjan jos hänestä tulee yhtäkkiä punasteleva tsundere.

2f315427bc8736d0aa77988c889b92ea4ac018be

Raidetykki näyttäisi menevän tällä kaudella juonta pitkin. Jos näin käy, sarjasta tulee mahtava. Pelkään kyllä pahoin, että jossain vaiheessa mennään tarina-oli-oma-keksimä -linjoille.

OreImo jatkaa samalla linjalla kuin ykköskausi. Vihaajien kyyneleet tuottavat minulle suurta nautintoa.

Yuyushiki ei oikein toiminut 1tsukkomi-2bokea kaavalla. Mutta silti sen verran, että en ainakaan vielä sarjaa droppaa.

Hentai Ouji to Warawanai Neko. No ei ole kummoinen sarja, mutta tytyt ovat ihan söpöi niin katsotaan tämäkin.

Hataraku Maou-sama! On hyvä. Sarjassa on hyvä idea ja se on myös toteutettu toimivasti. Katselisin vaikka kaikki jaksot demoneiden ja sankareiden sopeutumisesta nyky-yhteiskuntaan, mutta pahasti näyttää siltä, että meidän pitää kestää jotain tappelukuraa.

I watch UtaPri for the plot

I watch UtaPri for the plot

Uta no Prince-saman ykköskauden maratoonasin, että pääsisin aloittamaan kakkoskautta. Suosittelen, jokaisen kannattaa sivistää itseään yhdellä reversehaaremisarjalla, ja Uta no Prince on näistä paras. Ja kakkoskausi näyttää olevan ykköskautta parempi, lähinnä tosin siitä syystä että pojat on saatu esiteltyä ja päähenkilön rooli on pienentynyt.

Kakumeiki Valvrave aloitti Gundam-kaavalla. Seuraamme mielenkiinnolla onko kyseessä tylsä kopio vai saadaanko lisättyä jotain enemmän tuttuun raamiin. Sosiaalinen media ja vampyyrit on tässä vaiheessa lisätty. Ainakin naishahmot sarjassa ovat jo tässä vaiheessa parempia kuin Gundameissa yleensä.

Suisei no Gargantiassa tyttö ja poika vieraasta maasta kohtaavat. Alussa vaikutti ihan mielenkiintoiselta, mutta jotenkin pelkään että tästä suunta on alaspäin. Paitsi että eiköhän Uroburger jotain taas keksi.

tumblr_mltli8sjOu1r18o40o1_500

Shingeki no Kyojin on varmaankin vuoden parhaimpia sarjoja. Palkittu mangateos, johon on kaadettu ämpäreittäin rahaa, joten epäonnistumisen mahdollisuuksia ei juurikaan ole. Mangan suurimmat heikkoudet olivat hahmojen tunnistaminen, tyyppi kun ei osaa piirtää samaa naamaa eri kulmista. Tätä ongelmaa meillä ei animessa ole – kiitos hiusvärien. Toinen heikko kohta oli kömpelöt flashbackit – jälleen ongelma, joka on animessa helppo korjata. Tälle sarjalle on oikeastaan jaettu niin hyvät kortit, että tunnen pientä vastenmielisyyttä. Sarja ei pysty yllättämään positiivisesti.

Date A Live – teki mieli dropata ekaan 5 minuuttiin, mutta katsoin kuitenkin koko jakson. Todellakin dropattu. Ecchimättöä olisi ilmeisesti tulossa, mutta hakkaava pikkusisko ja paska päähenkilö niin: NOPE.

Haiyore! Nyarko-san W.  Samaa roskaa näytti olevan kuin ykköskausi. Ykköskaudesta kommentoin, että kakkoskautta ei tarvita. Ei ole edes hyvää OP-renkutusta niin kuin ykköskaudella, dropattu.

Karneval on joseita. Tässä yhteydessä se tarkoittaa geneeristä shounenfantasiatarinaa, jossa on kawaii avuton nekopoju miellyttämässä varttuneita naiskatsojia. Aivan uskomattoman rasittava hahmo, dropattu.

Aku no Hana. Luin tätä mangana kun etsin Sundomen-kaltaista menoa eli sekopäinen päähenkilötyttö. Manga ei ollut kummoinen ja eikä anime ulkonäkö todellakaan huokuttele katsomaan.