/a/:n käyttäjäkunta

Postaan tähän joskus laudalle postaamani luokittelun, koska blogaaminen /effort ja asdfads.

/a/lfat: /a/:n suurin käyttäjäkunta. Paljon animea katsoneita(lue: paluuta ei ole) 18-30 vuotiaita kaikista yhteiskuntaluokista. Lempigenre on moe. Merkittävin piirre on, että omistavat vaimun. Oheiskräsää todennäköisesti löytyy, varsinkin omasta vaimusta. Jotkut ovat yhden vaimun miehiä, kovimmilla /a/lfoilla on haaremi. Päiväkulutus: useita jaksoja.

/a/miraalit: hiljaisia lurkkaajia, jotka postaavat harvoin.  Mutta silloin kun he postaavat, kyseessä on hyvin kirjoitettu ja mietitty vastaus johonkin asialliseen ketjuun. Ei lempigenreä, katsovat parhaimmat helmet joka genrestä. Korkeakouluopiskelijoita tai työssäkäyviä herrasmiehiä, jotka tietävät paljon paitsi animesta, mutta myös kaikesta muustakin japanijuttuihin liittyvästä. Ikä 20-35. Päiväkulutus jakso tai pari, joskus ei yhtään. Varaa aikaa ja maratoonaa sarjat.

touhou(&guro)f/a/nit: pieni mutta äänekäs ryhmä. Kiihkoilijoita, joilta eivät kuvat tai innostus niiden postaamiseen lopu kesken. Jakaantuvat eliittipelaajiin ja niihin ketkä ovat mukana vain doujineitten takia. Alaikäisten ja kaulapartojen määrä on huomattava tässä porukassa.

/a/laikäiset: ”voiks joku suositel mul jotai animee katoi just fma ” kertonee riittävästi tästä ryhmästä. Suosittelulangan huomaaminen on ylivoimainen tehtävä, saati sitten oikeinkirjoitus.  Genreä toimii luonnollisesti shonenmätöt, mutta myös verisemmät aikuisten sarjat, joissa kuitenkin skipataan ”tylsät kohdat” ja mennään suoraan ”mättöön.” Päiväkulutus: muutama jakso hätäisesti ennen kuin äiti käskee nukkumaan.

omeg/a/: hikkyjä, jotka katsovat animea sen takia, että kaikki muu on jo katsottu ja päivässä riittää tunteja tapettavaksi. Ylipainoisia, työttömiä, neitsyitä, joiden risukasaan ei aurinko koskaan tule paistamaan. Eivät edes uskalla postata /a/han vaan lurkkaavat, paitsi milloin välillä nousevat komeroistaan valittamaan kuinka haluaisivat olla pikkutyttöjä.  Päiväkulutus: useita kymmeniä jaksoja.

deepf/a/gs: Huippuälykäittä lukiojonneja, jotka katsovat syvällistä animea syvällisille ihmisille kuten he. Vihaavat kaikkea suosittua, koska he ovat erilaisia eivätkä mitään tyhmää massaa. Perustelevat HotD ketjussa, että zombiemaailmanloppu ei ole tieteellisesti mahdollista, valittavat K-ON ketjuissa moesta ja julistavat kuinka tuleva kausi on taas täyttä paskaa ja ennen kaikki oli paremmin.

n/a/iset: Ei tyttöjä laudalla!

k/a/suaalit: Eksyneet animen pariin katsottuaan sarjan tai pari ystäviensä kanssa, ja nyt ovat itsenäisesti alkaneet tutustua aiheeseen. Eivät vielä tiedä kuinka maagista hiekka on moen syövereissä. Kuukausikulutus on sarja tai pari.

/a/mikset: Luulevat olevansa /a/miraaleja, koska se kuulostaa kivalta. LoGH ei kuitenkaan ole katsottuna, tai edes One Piece että olisi edes tietoa mitä amiraali tarkoittaa. Eivät maratoonaa sarjoja, koska aivot eivät kestä tällaista suoritusta. Ryystävät olutta kun /a/miraalit juovat viskiä ja konjakkia.

mikeal/a/(/a/nsat):  Saavat raavat miehet epäröimään seksuaalisuuttaan.  Viettelijöitä, joiden lumoa harva pystyy vastustamaan.

/a/miraalit viettämässä animeiltaa

Tällähän ei tietenkään ole mitään todellisuuspohjaa vaan ihan perinteistä foorumi-infoo ja huutelua. Sen sijaan mielenkiintoista on se mitä vastauksia lankaan tuli (ei ole tallessa, muistin pohjalta). Ei suinkaan syvällistä pohdintaa siitä minkälaista porukkaa laudalla kenties pyörii tai millä tavalla jengi katsoo animea. Lähes tulkoon kaikki vastaukset keskittyivät siihen, että postaajat koittivat perustella että kuuluvat /a/miraali-luokkaan. Jotkut olivat vaatimattomimpia ja sijoittivat itsensä /a/lfoihin. Ehkä muutama yksittäinen muista kategorioista. Pikainen vilkaisu laudalle kuitenkin osoittaa, että näin ei ehkä ole. Onhan se tietysti luontaista, että halutaan olla parempia kuin oikeastaan ollaan. Halutaan kuulua siihen hyvään porukkaan, saada arvostusta. Laudalle (ainakin tuohon aikaan) postattiin Anonyyminä, jolloin sille nimimerkille on aika turha kerätä arvostusta, joten kyseessä on pikemminkin itselleen todistelu. Kai me kaikki sitten ollaan sivistyneitä herrasmiehiä, jotka katsovat vain hyvää animea ja postaavat järkevästi. Tai ainakin omataan tämä käsitys. Selittäisi ainakin aika monta asiaa.

Mihin luokkaan itse kuulun? En mihinkään, sillä yleensä ulkoistan itseni luokittelun muille.