Syksy 2011 alku

Alkutunnelmat sarjoista 1-2 jakson perusteella. Tässä vaiheessa näyttäisi olevan paljon sarjoja mitä seurata, mutta yleensä droppaan vasta 5 jakson paikkeilla.

Seurannassa:

Chihayafuru

Vaikutti ihan lupaavalta, pidän seurannassa. Toivottavasti fokus pysyy päähenkilötytössä, eikä karkaa liikaa siihen runopeliin, koska se vaikutti tylsältä.

Kyoukai Senjou no Horizon

No tässä oli mäiskettä, tissejä ja päähenkilö eroge kädessä, joten tämä on ehdottomasti seurannassa. Vaikka en oikeastaan tajunnut mitä tässä oli meneillään.

Mashiro iro Symphony: Love Is Pure White

Eka jakso ei kovin suuria tunteita herättänyt, mutta katsotaan mitä tästä tulee. Taino ei voinut ollut nauramatta imouto-kohtauksessa ”lähetä kuva ympäristöstäsi nii ehkä sut löydetäänkin”. Mutta sitten oli muutama facepalm-kohtauskin.

Hunter x Hunter

En tiedä miksi tästä piti tehdä remake. Mielenkiintoinen ED-valinta täytyy sanoa. Ihan hyvältä näytti, mutta pitää miettiä jaksaako tätä vielä kerran katsoa uusiksi. Luultavasti kyllä, onhan kyseessä yksi parhaimmista shonen sarjoista.

Maken-Ki

Voi voi kun oli tytöillä lyhyet hameet.  Päähenkilöllä oli asenne kohdallaan. Tämä on niin se ”Isn’t this why you are here? Are you not entertained?” sarja.

Tapaamme jälleen vannottu viholliseni Kirkas Valonsäde. Niin satunnainen, mutta aina hyvin kohdistettu.

Fate/Zero

Katsoisin, vaikka miten huono olisi, mutta tämä vaikutti loistavalta. Hävetkää jos ette ole F/SN pelanneet ja spoilaatte itsenne katsomalla tämän. Sakuran Heaven’s Feel ;__;

Working!!

Samaa soopaa. Mutta koska katsoin ykköskauden, niin kai tämä kakkonenkin menee. Lisää Poplaria kiitos.

Persona 4

En ole peliä pelannut, mutta ihan hyvältä tämä vaikutti. Lol @ ”tämä menee ihan pelin mukaan” valituksille, koska vähintään yhtä paljon itkua tulisi, jos se EI seuraisi peliä.

Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai

En ymmärtänyt ennakkohypeä, koska mangan alku oli ihan jees ja idea löyty, mutta sitten hukkui johonkin keskinkertaisuuteen. Mutta hitto vie että tämä on nätti.

Shana

Koska silloin joskus villeinä nuoruusvuosina tuli tätä katsottua ja ehkä jopa vähän pidettyä tästä, joten rankaisen itseäni katsomalla tämän. Tätä ei voi suositella kenellekään ja ihmettelen, miksi ihmeessä Teh Rie tsundere oli joskus niin suosittua.

Gundam AGE

Tää olikin lapsille suunnattu. Mutta on tää kuitenkin Gundam. Juomapeli voisi kuitenkin olla paikallaan: Hörppy joka kerta kun joku sanoo Gundam.

Mirai Nikki

Kelvolliselta näyttää. Niin herkullista yanderea odotellessa.

Ei hätää, hän haluaa vain suojella sinua

En luultavasti katso:

Ben-To

0/5, ei maistu Bento. Tämä sarja taisi käyttää kaikki vitsinsä jo ekassa jaksossa, joten tuskin tulee seurattua, vaikka mukavan kevyttä tämä kyllä oli. Ja hei ei niitä tsundere hahmoja tarvii nimetä Ice Witch tai vastaavaksi, kyllä me muutenkin tajutaan.

C3

Voi luoja mitä paskaa. PPM (Pantsu Per Minute) oli kohdallaan, mutta ne tarjoiltiin tylsästi ilman intohimoa. Hahmotkin olivat surkeita ja vetosivat typerällä tavalla halpoihin kohtiin. Ja sarja vielä ilmeisesti luottaa, että ne toimivat ja riittävät. (Kissoista tykkääminen, lasit, tissit, tyttöjen välinen tappelu jne…) Katsojan aliarviointia. Noh katsoisin varmaan silti tämän, mutta kun se päähenkilö:

Ilmeeni kun löysin alastoman tytön keittiöstäni. Pelkäsin, että hän syö kaikki keksini.

Ei. Ei. Ei. Betaakin pahempi päähenkilötyyppi on täysin väritön ja reaktioita vailla oleva päähenkilö.

Ikamusume

Söpön eläimen kiusaaminen ei ole hauskaa katsottavaa.

Phi Brain – Kami no Puzzle

Älypeli-idea vaikutti hyvältä, mutta tämä taitaa olla vain keskinkertainen perusshonen.