Vahvimmat animesuosittelut lapsille

Näin joulun alla kun ulkona on pimeää ja luntakaan ei ole, on hyvää aikaa katsoa animea mukavasti sisätiloissa. Joulu on perhejuhla, joten tässä vahvimmat suosittelut mitä animea katsoa yhdessä perheen pienempien kanssa.

Narutaru

Shiina on nuori ja iloinen tyttö, joka on kesälomavierailulla isovanhempiensa luona. Hän löytää rannalta oudon pokemon tyylisen otuksen. He ystävystyvät ja kun Shiina palaa takaisin kaupunkiin hän tapaa muitakin ketkä ovat löytäneet samanlaisen otuksen. Ja seikkailu voi alkaa.

Now and then, here and there

Reipas ja energinen koulupoika Shu tapaa mysteerisen tytön, Lala-Run. Tyttö on pulassa ja Shu koittaa pelastaa hänet, mutta he joutuvat kiinni ja päätyvät ihmeelliseen maailmaan. Paljastuu että Lala-Ru onkin prinsessa toisesta maailmasta. Shu huomaa joutuneensa elämänsä seikkailuun!

Shigofumi

Fumika on posteljooni. Mutta ei mikä tahansa postityttö vaan hän kuljettaa kirjeitä henkimaailmasta! Apunaan hänellä on puhuva taikasauva Kanako. Tässä animessa seurataan heidän hauskoja kommelluksiaan kun he vievät kirjeitä perille.

Grave of the Fireflies

Japanissa on kovat olot kun toinen maailmansota on käynnissä. Elokuvassa seurataan kahta nokkelaa sisarusta, Setsukoa ja Seitaa,  kun he tekevät parhaansa toisiaan tukien selvitäkseen tämän vaikean ajan yli.