Blogin katsaus: Päivitin blogin ulkoasua ja menin Twitteriin

Otsikko kertoo kaiken olennaisen ja tällainen kevyt väliblogaus tuntuu hyvältä tähän väliin.

Koska tämän blogin kävijämäärät kolminkertaistuivat Desucon Frostbiten jälkeen, niin minua alkoi ahdistaa blogin ulkonäkö. Teeman vaihdoin uudempaan versioon ja ”tein” jopa bannerin (entinen oli vain rajattu screenshot, lol). Siivoilin kanssa tekstejä blogin tiedoissa, suosituksissa ja top animeissa.

Twitteriin eksyin painostuksen vuoksi ja havaitsin sen käteväksi. Blogin päivitysilmoitukset tulevat tietysti nyt myös sinne ja kommentoin blogauksiani siellä. Luultavasti alan twiittaamaan kauden animesarjoista sinne eli niin sanotut yhden jakson fiilikset voi lukaista sieltä. Tarkoituksena on edelleen blogata alkava kausi 3. jakson kohdilla ja sitten tietysti kauden päätösblogaukset yhdessä paketissa. Väliaikablogaukset taidan jättää tekemättä, sillä niissä ei tunnu olevan hirveästi mitään järkevää sanottavaa. Lisäksi retwiittaan satunnaisesti psykologiaa ja filosofiaa ja rinkirunkkaan. https://twitter.com/#!/MuuanVahvin

Kosta tämä blogaus blogista niin tarkastetaan tunnusluvut. Edellinen löytyy täältä.

•    Ajanjakso: 21.6.2011 – 18.1.2011 ~7kk
•    Artikkelit: 61
•    Katselukerrat: 22 000+
•    Kävijähuippu: 799 @ 17.1.2011
•    Paras viittaaja blogiin: Ani.mu, 6900+. Toisena Twitter ja Facebook 200+
•    Katselluin artikkeli:  Frostbite raportti ja Pantsupaneelin jatkot +500
•    Klikatuin linkki: Vanha hyvä (K-18) http://www.fakku.net/viewmanga.php?id=3777 (97)

Ne hauskat googlaukset ja vastaukset niihin:
anime jossa pojalla on nais kammo – Ne kaikki
mitä voi tehdä 23 vuoden iässä – Katso animea
millainen on paha tyttö – Väkivaltainen pseudotsundere
etsin naista joka tykkää animesta – Eikö me kaikki
tykkään animen katsomisesta – Niin minäkin
söpöjä tyttöjä tekemässä söpöjä asioita – Olet asian ytimessä

En nyt keksi edes luvata mitään. Sovitaan, että pidetään tuota Twitteriä oleellisena lisänä palvelutasoon ja lupaan vinkata siellä kauden parhaat sarjat ennen kuin julkistan ne tässä blogissa. Olen ne kyllä aina irkissäkin etukäteen sanonut, että nyt tiedä onko tämä kova lisäys, mutta Twitter on sentään julkinen media.