Kevät 2012 Alku

Seurattavat:

 • Sankarea
 • Accel World
 • Natsuiro Kiseki
 • Acchi Kocchi
 • Fate/Zero S2
 • Kore wa Zombie Desu ka? S2
 • Sakamichi no Apollon
 • Haiyore! Nyaruko-san!
 • Saki: Achiga-hen
 • Lupin III : Mine Fujiko to Iu Onna
 • Jormundgand
 • Queen’s Blade: Rebellion
 • Nazo no Kanojo X
 • Upotte!!
 • Shining Hearts
 • Hyouko (Ei vielä alkanut, mutta hype on sellainen että on seurattava)

Ei jatkoon:

 • Tasogare Otome X Amnesia
 • Shirokuma Café
 • Tsuritama

Mangan perusteella hyviä, mutta pakko jotain karsia

 • Zetman
 • Kuroko no basket
 • Medaka Box

Viime kauden Moepiraatit ja EVOL mukaan laskettuna siis 18 sarjaa jota seurata, ja tämä on karsittu lista. Eli siis paras kausi ikinä, mutta toisaalta mikään näistä sarjoista ei näytä vielä mestariteokselta. Tällä kaudella katsotaan ketkä ovat oikeita harrastajia ja ketkä vain kasuaaleja normaalihomoja.

Hän kuolee

Parhaimmalta tällä hetkellä näyttää Sankarea. Kauden parodinen moeshow on Nyaruko-san. Natsuiro Kiseki tuntuisi olevan tällä kertaa draamaisa 4girls1club show. Silmä lepää Queen’s Bladessa ja Shining Heartsissa. Nazo no Kanojo X on epäonnistunut adaptaatio mangasta, jossa on mangan paras asia eli mahtavat taustat on ryssitty, mutta epätavallinen ääninäyttelijä sai minut seuraamaan sarjaa. Mutta ei vielä enempää näistä joita seuraan.

Tasogare Otome x Amnesia oli manganakin huonohko, eikä anime tilannetta muuttanut. Anime aloitti tosin rohkeasti keskeltä mangaa, mutta tämä asetelma ei muuttanut sitä että hahmot ovat tylsiä ja he tekevät tylsiä asioita eikä se kummitustyttökään näyttänyt tarpeeksi hyvältä. Shirokuma Cafen huumori perustui sanaväännöksiin ja puhuviin söpöihin eläimiin, mikä ei ole minun lajiani, vaikka sarja olikin oivaltava näissä. Tsuritama oli retard moeshittiä MIESHAHMOILLA joten en todellakaan ole katsomassa. Oman sukupuolen vammamoe ei kiinnosta, koska se olisi niin kuin peiliin katsoisi.

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!

Zetman on mangana erinomainen, mutta se on liian synkkä ja gore että siitä voitaisiin hyvä anime tehdä.  Kuroko no Basket on menevä sports-sarja ikään kuin päivitetty Slam Dunk, jossa miehisten miesten sijasta on söpöjä poikia. Urheiluanimessa on kuitenkin saatava matsien jännite jotenkin animoitua ja toivottavasti Kuroko no Basket ei tässä epäonnistu. Medaka Box -manga on nykyisin ihan mahdoton, mutta mangan alku ja keskivaiheet ovat varsin hyvää settiä. Tällä kaudella on kuitenkin erittäin tiukka karsinta ja anime ei vakuuttanut niin paljoa että Medaka olisi päässyt viikkoseurattaviin.

Luultavasti karsintakirves iskee sarjojen keskivaiheilla ankarasti, sillä likemmäs 20 sarjaa on aivan mahdoton määrä animea seurattavaksi. Ja tässä ei ole vielä kauden kaikki animet vaan Eureka Seven, Space Brothers, AKB0048, Saint Seiya Omega voisivat olla myös sellaisia sarjoja jotka olisivat katsomisen arvoisia. Vaikka katsoisi 2 sarjaa joka päivä niin ei sekään riitä. Pitäisin tuollaista 10 seurattavaa sarjaa optimimääränä.